Gezondheidsverklaring

Gezondheidsverklaring aanvragen

theorie-examen-invullenOp Mijn CBR kun je eenvoudig en snel zaken regelen met het CBR.
Hiervoor moet je wel inloggen met je eigen DigiD. Zorg dat je gegevens goed beveiligd zijn wanneer je een openbare computer gebruikt. Wanneer je klaar bent vergeet dan vooral niet uit te loggen!

Hoe werkt DigiD?
Je zult eerst heel even de website van Mijn CBR verlaten,je zult dan terecht komen op de website van DigiD.  Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf terug op Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?
Als je nog geen DigiD hebt vraag deze dan aan op digid.nl. Gebruik nooit de DigiD van een ander dus ook niet van familie of goede vrienden dit mag absoluut niet. 

Waarvoor is de Gezondheidsverklaring

De Gezondheidsverklaring bevat een aantal vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het examencentrum heeft jouw Gezondheidsverklaring nodig om jouw geschiktheid om te rijden te beoordelen. Dit formulier moet je invullen voor de aanvraag van een rijbewijs. Je kunt op Mijn CBR heel gemakkelijk een Gezondheidsverklaring kopen en invullen. Je kunt ook een papieren Gezondheidsverklaringg kopen. Dit kun je bij het CBR kopen. Let op je kunt hier vaak alleen met pin betalen. Je kunt een Gezondheidsverklaring ook halen bij je rijschool of gemeenten. Wij raden je aan vooraf na te gaan of jouw gemeente de Gezondheidsverklaring aan de balie verkoopt. Neem ook altijd even contact hierover op met je rijschool.

» Vraag hier je Gezondheidsverklaring aan

 
DOWNLOAD DE ALGEMENE VOORWAARDEN